Lószart, mama!

"Megjavult az egészségügy, fiam? Lószart, mama, csak megismerik a nevedet" (Gy.F) De mitől fog az egészségügy megjavulni?!

Friss topikok

Talán az én számból nem hangzik furcsán: ez egy újabb jó alkalom elhagyni a cigit. Ne vegyünk ezektől semmit, ne támogassuk ezt a világraszóló trafikmutyit! A trafikok, vagyis a dohánykiskereskedelem lenyúlása olyan vérlázítóan cinikus hadművelet volt, hogy nincs itt más stratégia, mint az egyéni bojkott.

Címkék: dohányzás trafik tüdőrák népegészségügy dohánykereskedelem

Szólj hozzá!

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Önök azt ígérték, hogy megmentik az egészségügyet, ehhez képest sorban hoznak olyan döntéseket, amelyek hátrányosak az ágazatban dolgozókra, és végső soron a betegekre nézve. A nyugdíjas korú közalkalmazottak kényszernyugdíjazásával kapcsolatos kormányhatározat súlyos károkat fog okozni az egészségügyi ellátás terén!

Címkék: nyugdíj egészségügy bér ellátórendszer

Szólj hozzá!

A Fidesz választókerületi vezetői is beleszólhattak a nyugdíjazásokba?

Danóó Anna cikke a Népszabadságban: "Bármily meglepő, valószínűleg bőven tartogat még fordulatokat a közalkalmazottak kényszernyugdíjazása. A pénteken megjelent kormányrendelettel, amely a tovább dolgozók elvett nyugdíjának pótlásáról rendelkezik, sikerült újabb csoportokat megsértenie a kormánynak"

Címkék: nyugdíj egészségügy bér ellátórendszer

Szólj hozzá!

videó a facebookon

Szólj hozzá!

boom.hu

 

A kazincbarcikai kórházért demonstráltak
A kazincbarcikai kórházért demonstráltak - © Fotó: Ádám János

 

Kazincbarcika – A céljuk, hogy egyetlen barcikai se szülessen vagy haljon meg a mentőben úton Miskolc felé.

Szólj hozzá!

weborvos.hu

Az LMP szerint a kormány "újabb célpontja" az egészségkárosodásban szenvedő kismamák, akik januártól nem részesülhetnek egyszerre gyesben és rehabilitációs ellátásban.

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyszer egészségügy gyógyszerkassza

Szólj hozzá!

Címkék: betegjog egészségügy ellátórendszer

Szólj hozzá!