Lószart, mama!

"Megjavult az egészségügy, fiam? Lószart, mama, csak megismerik a nevedet" (Gy.F) De mitől fog az egészségügy megjavulni?!

Friss topikok

21

Plankó Gergő

Miért ûzi el a kormány a fiatal orvosokat az országból? – kérdezi az LMP-s Szilágyi László a nemzeti erőforrás minisztert, nem először, nem is utoljára. Eléri-e a reizdensek fizetése a 200 ezer forintot, igen, vagy nem, kérdezi Szilágyi, és ha igen, azt minél előbb jelentse be a kormány. Szerinte a Fidesz a kétharmadot többek között az orvosoknak köszönheti, de ha ez így megy tovább, ők is fogják megbuktatni a kormányt. Szilágyi szerint a mentők is elképesztő körülmények között dolgoznak. Szócska Miklós államtitkárt meglepte ez a hangnem, azt mondja, ennél konstruktívabb hozzáállást szokott meg Szilágyitól. Szócska szerint sok jel utal arra, hogy a kormány segíti a rezidenseket, és visszautasítja, hogy el akarnák űzni őket. Azt viszont nem lehet rajtuk számon kérni, hogy egy év alatt rendet tegyenek egy olyan állapotú egészségügyet, amilyet tavaly átvettek.

Szilágyi szerint el fognak fogyni az orvosok béremelés nélkül, így nem fogadja el a választ.

a felszólalás szövege

 

Címkék: egészségügy költségvetés bér rezidensek szócska miklós

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://loszart-mama.blog.hu/api/trackback/id/tr152985045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása